Udgivet i Skriv en kommentar

Tjære og fjer

Hvordan denne dr Faustus kan bevare sin status, ekstravagante hyre og plads i rampelyset er og bliver en gåde. Eller hvad?

“I would prefer, and we all would prefer that people would be voluntarily getting vaccinated, but if they’re not gonna do that, sometimes you’ve got to do things that are unpopular, but that clearly supersede individual choices…”

MSNBC

Lyt en gang her til en første persons beretning fra national socialismens tid, om hvordan glidebanen langsomt etableres og skridt for skridt etableres der en forestilling om en syndebuk.

Det er moralsk forkasteligt at tvinge eller presse folk til at modtage medicinsk behandling de ikke ønsker, uafhængigt af at det er for en smitsom sygdom – der, heldigvis, er relativt ufarlig for langt de fleste. Fremkomsten af endnu en variant, omicron, der måske ser ud til at være mindre følsom for den immunitet der måtte være fra tidligere infektion eller vaccination, illustrerer det groteske i det pres og det vaccinepas-teater myndighederne fremturer med. For ikke at tale om de børn, med en risiko tæt på nul, der er blevet presset til vacciner, hvis langtidseffekter er ukendte, og hvis beskyttelse er stærkt begrænset.

Det ‘redskab’ vi lod myndighederne bruge for næsten 2 år siden (2 uger for at forsinke spredningen), giver de ikke slip på igen, men bruger nu også med henvisning til begrænsede ressourcer af andre grunde.

Link

I øvrigt bør regeringen gå af.

Skriv et svar