Handelsbetingelser

Forretningsbetingelser for køb af varer på TuNeCedeMalis.dk.

Bestilling

Køb kan foretages når butikken er åben og online. Vi sender p.t. kun til Danmark (minus Færøerne og Grønland).

Du skal være fyldt 18 år og have et gyldigt betalingskort – se hvilke kort du kan benytte i bunden af siden. Hvis du ikke er 18 år skal du have din værges tilladelse eller i øvrigt have juridisk ret til at indgå handlen.

Du handler ved at lægge varer i ‘kurven’ – du kan ændre antallet eller klikke flere gange på ‘Køb’ for at købe mere end 1 eksemplar.

Evt rabat og forsendelsesomkostninger vil fremgå af kurven inden du placerer ordren. Du kan slette indholdet i kurven indtil du har klikket på knappen ‘Gennemfør Køb’.

Herefter modtager du en automatisk kvittering for modtagelse af ordren.

Din ordre vil hurtigst muligt blive behandlet – sædvanligvis inden for 1-3 dage. Betalingen trækkes først når ordren er afsendt. Du vil få besked om afsendelse af ordre og track & trace information på email.

Fortrydelsesret

I henhold til forbrugerloven har køber 14 dages fortrydelsesret på fjernkøb.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret skal du kontakte os via kontakt@tunecedemalis.dk så returnering kan aftales.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Vedlæg kopi af dokumentation for købet.

Sørg for at varen er tilstrækkeligt emballeret. Betalingen kan kun refunderes hvis varen modtages retur i ubrugt stand.

Dine personlige data

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

  • Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
  • Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
  • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

For at kunne levere varer til dig har vi brug for at kende dit navn, adresse, email og tlf nr. og for at dele denne information med vores samarbejdspartnere der foretager forsendelse, for eksempel pakkelabels.dk, Dao365 og PostNord.

Dine kreditkort data behandles af Scanpay betalingsgateway og pengeinstitut og vi har ikke adgang til dem. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Scanpay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Vi deler ikke dine oplysninger med nogen andre men bruger dem til at

  • Sende dig information om din konto og ordre
  • Svare på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svig
  • Opsætte din konto til vores webshop
  • Overholde alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
  • Forbedre vores tilbud i webshoppen
  • Sende dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.